Billie Ocean @ Sala Palatului on 27 Nov
Link
Billie Ocean la Sala Palatului

Pe 27 noiembrie la Sala Palatului, fanii celebrului artist Billy Ocean il vor putea admira si aplauda in cadrul unui concert 100% live de exceptie.
A vandut peste 30 de milioane de discuri in intreaga cariera. In 2007 (alaturi de fiica sa Cherie in caliatate de backing vocal), a intreprins un turneu impresionant in Regatul Unit al Marii Britanii, cateva tari din Europa, in SUA, Canada si Caraibe. Dupa 15 ani de absenta de pe scena muzicala, in anul 2008 a revenit in studiouri pentru inregistrarea unui nou album ce va fi lansat un an mai tarziu, “Because I Love You”.
Cel mai nou material discografic se numeste “The Very Best of Billy Ocean”, o compilatie aparuta in anul 2010. Titlul piesei “Caribbean Queen” de pe albumul Suddenly, cu care incepe perioada sa de glorie, a fost schimbat pentru diferite regiuni. Asa se face ca este cunoscuta si ca “African Queen” sau “European Queen”.
Cu acest cantec, Billy Ocean a obtinut premiul Grammy la categoria Best Male R&B Vocal Performance, in 1985. Numele real al artistului este Leslie Sebastian Charles. Pseudonimul a fost ales dupa numele echipei de fotbal “Ocean’s Eleven”, din localitatea natala (de aici s-au inspirat de altfel si realizatorii peliculei cu titlul omonim din 1960, al carei remake a fost lansat in 2001, in regia lui Steven Soderbergh). Billy Ocean a fost croitor pe Savile Row din Londra si a lucrat pentru Ford Motors.

Bilete pe Vreaubilet.ro

Artwork by CR design

 • The Straits Outdoor campaign
  The Straits Outdoor campaign
 • Selah Sue – 22 Sept 2013 @ Arenele Romane
  Selah Sue – 22 Sept 2013 @ Arenele Romane
 • Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson
  Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson
 • music explosion
  music explosion